BLIV MEDLEM

Forglemmigej er en forening, til formål at formidle klovnebesøg på plejecentre / demensenheder, hvor klovne med artistisk/terapeutisk baggrund møder mennesker, der er ramt af demens i middel eller svær grad. Flere af vores klovne har flere års erfaring i at arbejde med personer med demens. Der er gennem årene lavet flere projekter over klovneforløb på plejecentre o. lign. Bl.a. har et klovneforløb på Demens Centrum Århus, været medvirkende til at nedbringe antallet af hændelser med udad reagerende adfærd hos beboerne. Efterspørgslen på området er stigende, og FORGLEMMIGEJ er etableret for at kunne imødekomme denne voksende interesse for klovnebesøg. og for at sikre et højt fagligt niveau hos de udøvende klovne. Vi vil gerne uddanne flere klovne. og er desuden interesseret i deltagelse i udviklingsprojekter / forskning på de enkelte plejecentre.

For 350 kr/årligt kan du blive medlem af FORGLEMMIGEJ og være med til at understøtte dette arbejde !

 

For at blive medlem bedes du udfylde nedenstående og indbetale beløbet til det oplyste konto nr. (Du vil først blive registreret som medlem når betalingen er modtaget)

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Beløbet indbetales til

Reg: 3656  Konto-nr.: 3656799722

 

Husk at oplyse om navn og telefon nr.

 BETALING

Tak på vegne af Forglemmigej

Hvorfor skal du blive medlem?

KONTAKT

 

STØTTEMEDLEMSKAB

 

For 350 kr. årligt kan du blive støttemedlem af Forglemmigej.

Klik her for mere info.

Hjemmesidens grafiske indhold er designet og lavet af følgende  -  Laurits Rytter Hansen  -  Marta Cabayo -  Ina Marie Graneberg

Vi kan kontaktes på følgende

Email: Piacisko@hotmail.com